Najnovšie recenzie zo sekcie Vianočné osvetlenie
- Sú super
EMOS LED vianočná cherry reťaz guľočky 8 m vonkajšia aj vnútorná multicolor časovač
Anonym
Pridané: 9. decembra 2023
- Pekne svietili
- Jemné káble, ktoré sotva držia na svetielkach
- Nekvalitný materiál
- Po dvoch rokoch / dvoch použitiach odpadpadli 3 žiarovky vplyvom "únavy materiálu"
- Dobré len ako jednorazovka
Produkt sa pokazil presne po dvoch rokoch, materiál navrhnutý tak, aby zákazník musel po skončení záruky kúpiť nový tovar.
Výrobca si to možno neuvedomuje, ale jeho značke sa už budem snažiť vyhnúť aj u iných výrobkov.
- pekne svieti
Ruhhy 22322 Vianočná girlanda s LED osvetlením 2,7 m
Pridané: 9. decembra 2023
(naposledy upravené 9. decembra 2023)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
objednané dve ,ani jedna nesplňa dlžku a na jednej nebola ani jedna šiška :( som sklamaná
ShopJK VIANOČNÁ SVETELNÁ REŤAZ CENCÚLE 500x LED STUDENÁ BIELA EXTERIER/INTERIER 8 REŽIMOV OSVETLENIA
Dobrá cena, pekne osvetlenie na dom
Pekne svetielka, Dobre ukazu na stromceku.
LED reťaz funguje, ešte som ju nepoužila, len vyskúšala, krásna farba, úplne podľa mojich predstáv, súhlasí s obrázkom produktu na nete, ľutujem, že som si neobjednala viac kusov.
pekný projektor
pekná svietiaca postavička
Solight LED 2v1 vonkajšia vianočná reťaz gule diaľkový ovládač 100LED RGB biela 10m 5m 8 funkcií IP44
- Super
- Spolahlive dodanie, tovar presny podla vyberu na stranke.
Uz som si kupil jednu takuto retaz som spokojny.
- Nemaju pamat
Urcite je velkou nevyhodou ,ze su bez pamate.Nikde v popise som to nevidela.No kazdy vecer liezt niekam hore na dom prepinat program teda nie
Velmi pekna a mila dekoracia. Urobila mi radost
Zatiaľ som tovar ešte nevyskusala.
- Ešte neviskusanne
- Nie je návod v SK jazyku.
vkusné
super výrobok za rozumnú cenu
- Krásna dekorácia
- Napájanie na batérie.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »