Najnovšie recenzie zo sekcie Vianočné osvetlenie
- Krasne studene biele svetlo
- Dostatocne huste
- Dlhy privodny kabel
Keby som mala chyru slychu o objednanom tovare, tak sa aj vyjadrim. Zatial len sluby, ze sa na objednavke pracuje.
- Veľmi pekné svetielka, veľa farieb, nové efekty sa dajú sťahovať v aplikácii, dá sa nastaviť playlist efektov, z mobilu sa dá naskenovať ľubovoľné rozloženie svetiel (aj 3D), viete dokonca spojiť viac svetiel rovnakého typu aby sa správali ako jedna svetelná reťaz, svetlá sa dajú použiť aj vonku.
- naozaj intenzívne osvetlenie vianočného stromčeka, keďže svetielka sú veľmi husto pri sebe
Voltronic svetelný dážď 10 m 400 LED teplá biela ovládač
Pridané: 4. januára 2024
(naposledy upravené 4. januára 2024)
Zakúpený v Kokiskashop.sk
som s ním spokojný
Pekné vypracovanie som spokojna
- Nemá pamäťový efekt po vypnutí sa musí znovu navoliť mód
- Svetielka sú krásne. Tovar splnil naše očakávania
Solight LED vianočné záves cencúle 120 LED 3m x 0,7m prívod 6m vonkajšie teplé biele svetlo pamäť,časovač 1V40-WW
- Funguje perfektne
- viac funkcii svietenia
- biela farba svetla
- super cena
- Tak tu bolo trosku sklamania,co sa tyka dizajnu
Spokojna,na baterie
- pomer cena/kvalita
- Velmi pekna vianočna ozdoba. Najprv som vahal či vyrobok zakupiť, ale teraz už neľutujem.
som spokojný
- Krásne svetlá, veľmi pekne ukážu na stromceku. Jednoducho sa na stromcek dávajú.
Je podľa mojich predstáv
- Obrázok sa stotožňuje s vyobrazením spĺňa to čo som aj očakávala. Z mojej strany veľká spokojnosť pôsobí veľmi elegantne a decentne môžem len vrelo odporúčať. Ďakujem za výhodnú cenovú dostupnosť.
- Nemám žiadne.
Spokojnosť, nie je potrebné pripájať predlžovačku.
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »