Najnovšie recenzie zo sekcie Vianočné osvetlenie
- Dobrá cena.
Spokojný.
- Krásne svetielka, jemné prevedenie, dám na stromček.
- Pekny kusok pre zimnu atmosferu
- príjemné pastelové farby
- prevedenie
- nemám žiadnu
- Dialkovy ovladac nereaguje hned.....zapnete do zasuvky zariadenie a ovladacom spustite,tak na plne volume zahucia repraky,ze bluetooth je aktivovany.....to su decibely....svetelny efekt primerany k vyrobku.....
Veľmi pekné a kvalitné.
- Produkt nesplnil moje očakávanie smart. Nie je možné vytvoriť režim svietenia napr. zelená, modrá, červená súčasne. A to by smart mal dokázať.
- Veľmi pekný vianočný svietnik
- žiadna
je milé ozdobiť si interiér týmito svetielkami,
- Svietnik patrý do TOP vašich vianočných dekorácii,je prepracovaný do najmenších detailov
len ešte jedna poznámka nie však k svietniku ale ku Drevenej led dedinke vašej ponuky ktorá je dlhodobo nedostupná,prosím odstráňte ju z vašej stránky , alebo je ešte šanca že sa bude vyrábať, je úžasná prosím o imformáciu na môj e-mail, ďakujem!
Zakúpený produkt je presne podľa mojich predstáv. Oceňujem rýchlosť dodania. Tovar bol odoslaný ešte v ten deň, ako som vytvorila objednávku a dodaný o dva dni skôr, ako bol predpokladaný dátum doručenia .
- Velmi pekna dekoracia, malemu sa velmi paci
- Skoda,ze nema casovac na vypnutie
- Este som tuto dekoraciu nevyskusala, ale hviezdy sa mi pacia a tiez tepla farba
Girlanda svetelná Solight 750 cm batériová biela
Registrovaný používateľ
Pridané: 1. novembra 2024
(naposledy upravené 1. novembra 2024)
Zakúpený v Allegro.sk
- cencúle svietia studenou bielou
- sú o čosi menšie, než som čakal
Som spokojný s nákupom.
Ešte nevyskúšaný, na zimu dám do okna, už teraz sa teším.
- Vizual
- Funkcie
- Motorček je celkom tichý
- Pekne zvuky pukanie ohňa, voda, vodopád? Šum mora, cvrcky, Safari, twinkle twinkle, uspavanka troška krátka slučka ale dá sa.
- Dosť jasné svetlo aj po max stmaveni
- Hlasny zvuk zapnutia
- Hmlovina by sa mohla točiť ešte pomalšie
Za tu cenu dobrý výrobok zelené laserové hviezdy, premieta mesiac a točí sa nejaká hmlovina.
Jedine co mi vadí ze po zapnutí to hlasno povie bluetooth mode a music mode.
Jas je dosť vysoký.
Solight LED vánoční městečko s kostelem 30x19cm 2x AAA 1V250
Pridané: 27. októbra 2024
(naposledy upravené 27. októbra 2024)
Zakúpený v 4home.sk
- skladanie a dávať pritom pozor, krechké
S výrobkom som spokojná.
v skutočnosti ešte krajšie, supeer
je to super
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »